Σταματήστε αυτή την Ελλάδα, θέλω να κατέβω

pixabay / wal_172619
Αυτή η κοινωνία, αυτός ο κόσμος πόσο ακόμα υποκριτής μπορεί να γίνει άραγε; Χάρτινα καλαμάκια, χάρτινα μπουκάλια και ποτηράκια, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ανεμογεννήτριες ηλιακά πάνελ, λιγότερα ορυκτά καύσιμα, αλλά περισσότερες βόμβες, ακόμα και πυρηνικά όπλα συζητάνε! Να σώσουμε τον πλανήτη εμείς τα χαϊβάνια για να τους τον δώσουμε να τον τινάξουν στον αέρα. Λιγότερες πλαστικές σακουλές αλλά περισσότερες σφαίρες!

αλέ ελάτε να κάνετε ένα εμβόλιο δήθεν για να σωθείτε, αλλά πηγαίνετε στον πόλεμο να αφήσετε τα κοκαλάκια σας! Εσύ σκέφτεσαι να αγοράσεις μισό κιλό φέτα τυρί, και αυτοί πετάνε κάθε μέρα δισεκατομμύρια σε πυραύλους που θα κόψουν σε φέτες ανθρώπους σπίτια, δέντρα και κτίρια. Εσύ θα ψοφήσεις από το κρύο το χειμώνα, όμως αυτοί θα πανηγυρίζουν για τις φρεγάτες που θα παραλάβουν! Που θα τις χρησιμοποιήσουν; Ουδείς γνωρίζει. Στον Περσικό κόλπο, στην Ουκρανία, στην Υεμένη, και όπου διατάξουν οι νταβατζήδες που αγόρασαν τζάμπα αυτή τη χώρα και την καταδυναστεύουν.

Άλλοι παίρνουν απευθείας αναθέσεις μεγάλων έργων, ή κάνουν "διαγωνισμούς" και κονομάνε μύρια, κι εσένα θέλουν να σου πάρουν το πουρμπουάρ που πεθαίνεις όρθιος για να το πάρεις στην καφετέρια ή κάνεις τον κασκαντέρ με το μηχανάκι για να πας τα σουβλάκια στον ξαπλωμένο Ελληναρά! Υποκρισία, ψευτιά, γλίτσα, μεγαλομανία και εγωισμός από τη μια μεριά, αλλά και κακομοιριά, τυφλή υποταγή, υπόκλιση και πολλά ευχαριστώ για το ξεροκόμματο ή το επίδομα που σου πετάνε και είσαι ένα εξαίσιο υποχείριο για να τους ξαναψηφίσεις!

Ένα στημένο παιχνίδι όπου εμείς θα κυβερνάμε, εσείς θα γίνετε τσίρκο αντιπολίτευση και τα κοιμισμένα πρόβατα θα ακολουθούν πιστά τον τσοπάνη και τα ίδια τα τσοπανόσκυλα (κομματόσκυλα). Σταματήστε αυτήν την Ελλάδα και τον κόσμο, θέλω να κατέβω...

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail