Ο Πούτιν με έβγαλε ασπροπρόσωπο

en.kremlin.ru
Για χρόνια προειδοποιούσα ότι η άρνηση του Πούτιν να κερδίσει γρήγορα τη σύγκρουση με την Ουκρανία θα είχε ως αποτέλεσμα την αυξανόμενη παρέμβαση της Δύσης μέχρι η σύγκρουση να ξεφύγει από τον έλεγχο. Αυτό συνέβη τώρα.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και ο Βρετανός Πρωθυπουργός έδωσαν το πράσινο φως στο ΝΑΤΟ να εκτοξεύσει πυραύλους στη Ρωσία από την Ουκρανία. Το πράσινο φως υπόκειται στο βέτο της Ουάσινγκτον. Ο Ζελένσκι, ο Ουκρανός δικτάτορας του οποίου η θητεία ως πρόεδρος έχει λήξει, φέρεται να βρέθηκε πρόσφατα στην Ουάσιγκτον πιέζοντας το καθεστώς Μπάιντεν να δώσει την έγκρισή του.

Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι πιέζει ο Ζελένσκι το καθεστώς Μπάιντεν να κάνει. Αν το καθεστώς Μπάιντεν δώσει το πράσινο φως, η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και η Ουκρανία θα καταστραφούν.

Εδώ είναι η δήλωση του Πούτιν. Πρόκειται για μια δήλωση που θα γυρίσει πίσω στον τοίχο, όπως προέβλεψα ότι θα ήταν:

«Η επίθεση κατά της Ρωσίας από οποιοδήποτε μη πυρηνικό κράτος, με τη συμμετοχή ή την υποστήριξη ενός πυρηνικού κράτους, πρέπει να θεωρείται ως κοινή επίθεση κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Έτσι, όπως σωστά προέβλεψα ότι θα συνέβαινε, μια ατέρμονη σύγκρουση που προσέλκυσε τη Δύση σε όλο και πιο προκλητική συμμετοχή έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Μέχρι στιγμής όλα όσα η Ουάσινγκτον είπε πως δεν θα γίνονταν έχουν γίνει. Η τελική κόκκινη γραμμή είναι η αποστολή πυραύλων από το ΝΑΤΟ στη Ρωσία. Αν και αυτό το όχι-όχι γίνει ένα ναι-ναι «επειδή ο Πούτιν δεν απαντά ποτέ», ο πόλεμος είναι προ των πυλών.

Έχει διαδραματιστεί ακριβώς όπως είπα. Ωστόσο, είτε αγνοήθηκα από τους «ειδικούς» που δεν είναι παρά φερέφωνα του στρατιωτικού-ασφαλιστικού συμπλέγματος, είτε καταγγέλθηκα από ανόητους ως «αιμοδιψής». Το γεγονός παραμένει: μια ακόμη λανθασμένη απόφαση από τον Λευκό Οίκο και είμαστε ιστορία.

Θυμηθείτε, ο Τραμπ ήταν αυτός που ήθελε να εξομαλύνει τις σχέσεις με τη Ρωσία. Ο τρελός διευθυντής της CIA αποκάλεσε τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών «προδότη». Το ίδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης (sic) και το FBI του Τραμπ και τα αμερικανικά θεσμικά μέσα ενημέρωσης μαζί με τη Χίλαρι Κλίντον και το Δημοκρατικό Κόμμα κατασκεύασαν μια υπόθεση Russiagate εναντίον του Τραμπ, έφεραν δύο ψευδείς μηνύσεις εναντίον του, μαγείρεψαν stripper gate, documents gate και μια «εξέγερση». Χίλιοι Αμερικανοί που άσκησαν τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης καταδικάστηκαν από ένα εντελώς διεφθαρμένο Υπουργείο Δικαιοσύνης σε φυλάκιση. Μόλις ο Τραμπ ανακοίνωσε μια δεύτερη εκστρατεία για την προεδρία, οι ψευδείς κατηγορίες μετατράπηκαν σε ψευδείς κατηγορίες.

Όλα αυτά έγιναν για να αποτραπεί η ειρήνη με τη Ρωσία.

Αν υπάρξει ειρήνη με τη Ρωσία, το στρατιωτικό/ασφαλιστικό σύμπλεγμα χάνει τον εχθρό του, δηλαδή την εξουσία του και τον προϋπολογισμό του.

Δείτε τώρα τους κουτοπόνηρους Αμερικανούς να ψηφίζουν Δημοκρατικούς και να φέρνουν τον Αρμαγεδδώνα στον κόσμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail