Όταν είδαν ότι ο Κασσελάκης δεν πρόκειται να τους αναστήσει, πήγαν στο VAR κι είδαν πέναλτι

pixabay / Myriams-Fotos
Όπως ακριβώς εμφανίστηκε στην πολιτική ζωή της χώρας, με τον ίδιο τρόπο ενδέχεται να εξαφανιστεί ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι την προβολή του τρόπου ζωής του, το ένα, το άλλο.

Του Στρατή Μαζίδη

Συγγνώμη αλλά ο Κασσελάκης είναι ακριβώς ίδιος όπως την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε αμερικανοκατέβατος. Συνεπώς τι άλλαξε και όλοι όσοι τον στήριξαν, τώρα δε θέλουν ούτε να τον βλέπουν;

Είναι απλά τα πράγματα. Μπορεί να υπάρχουν μομφές για τον τρόπο που χειρίστηκε το κόμμα, όμως η ουσία είναι ότι δεν τράβηξε. Ο Στέφανος Κασσελάκης στις ευρωεκλογές ήρθε δεύτερος ελλείψει τρίτου, είδε το κόμμα να υποχωρεί κάτω από το 15% ενώ η πραγματική του διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ήταν σχεδόν ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Έκτοτε στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πλέον τέταρτος και μονοψήφιος πίσω από πια και από την Ελληνική Λύση και πολύ κοντά στο ΚΚΕ.

Αν βρισκόταν δύο μονάδες πίσω από την καταρρέουσα ΝΔ, θα τον αμφισβητούσε κανείς; Θα ενοχλούσαν οι θέσεις του για διάφορα κομματικά θέματα; Όχι.

Κάποιοι πίστεψαν πριν από ένα χρόνο ότι στο πρόσωπο του Κασσελάκη θα προέκυπτε ο νέος Τσίπρας. Σίφουνας ήρθε, σίφουνας κέρδισε κ.ο.κ. Ποιος ενοχλήθηκε όταν αποχώρησε μια υπο-ομάδα που έκανε τη Νέα Αριστερά; Κανείς. 

Ο καιρός όμως πέρασε. Ο τροχός δε γύρισε. Γιατί; Ίσως επειδή δεν υπάρχει πια τροχός. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία του. Πήρε ένα ΟΧΙ και το έκανε ΝΑΙ, υπηρέτησε τα μνημόνια καλύτερα από τον καθένα και χωρίς να έχει λαϊκή εντολή για κάτι τέτοιο ανακάλυψε και μια Μακεδονία εκτός συνόρων.

Ήταν τέτοια η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ τον διαδέχθηκε η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, που τάραξε τους Ελληνες στα λουκέτα, τις υποχρεωτικότητες και τους ξεζουμίζει στη φορολογία, αυτός συνέχισε [και συνεχίζει] να βυθίζεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail